1 jaar en 168 dagen
Volgende verjaardag:
  • Hoera!! Zipje wordt vandaag 14!!
Volgende gebeurtenis(sen):
  • Vlaai bij Mars op 7/2/2019
Laatste messageboard bericht: Laatste bericht door Sannr
Random quote: PearseToC: Richard: "Na een tijdje herken je elke kaart aan de achterkant"
Wouter: "Dat is met vrouwen ook"
Verberg menu

Evenementen

Evenementen

Zaalvoetbaltoernooi

Op woensdag 12 December 2001, werd door de AC wederom een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit zou tevens het tweede zaalvoetbaltreffen worden tussen de Bananen (wij dus) en Sick (onze aartsvijand). Blijkbaar hadden de S(t)ickers zich goed voorbereid, en het zou dus niet zo een makkelijke inmaakpot worden als vorig jaar, ook kwam er hier een heel belangrijke banaan eigenschap om de hoek kijken. Het is namelijk per definitie zo dat een banaan lam is, en de Sickers maakten daar handig gebruik van door de confrontatie met ons aan te gaan in een zaalvoetbalwedstrijd, in plaats van het door de BIA voorgestelde Stilstaan met hindernissen. Uiteindelijk kwam het er zelfs op neer dat de jullie geliefde banaantjes alles op alles moesten zetten om het nog gelijk te houden. Wij vinden het dan ook niet eerlijk dat Sick getrained had, danwel in betere conditie verkeerde dan ons. Volgend jaar zullen we wel eens zien wie de lamste is!!! (of wie de winnaar, om het even).

Hieronder nog een verslag van het vorige treffen tussen banaan en sick

Afgelopen woensdag/vrijdag 6(12) december organiseerde de AC een zaalvoetbaltoernooi. Uiteraard zonden de Bananen ook een team uit, onder de veelzeggende naam Banaan. Enkele bananen voelden zich genoodzaakt om in een ander team mee te doen, de Wiskids. Hierover is nog niet alles gezegd.

Het team Banaan zat in een groep ingedeeld bij de Wiskids, 3/4e jaars, 1e jaars en SICK. De vertegenwoordigers van het team Banaan waren in pseudorandomvolgorde: Richard, Haas, Peter, Finbar, Erik, Sander en Pieter. De eerste wedstrijd tegen de Wiskids begonnen we met een speciale techniek: de nul houden. En so we did. De tegenstander werd helemaal vastgezet, kon geen kant meer op en scoorde dus niet. Helaas waren wij in onze taktiek vergeten dat wij zelf wel moesten scoren dus eindigde de wedstrijd in 0-0.

Daarna speelden we nog 2 wedstrijden.

Als laatste wedstrijd speelden we tegen SICK. Uiteraard mochten we deze niet verliezen. Dus begonnen we vol overtuiging aan de wedstrijd. En zoals te verwachten viel scoorden we ook. (Voor videoherhalingen, reacties na de wedstrijd enzo: mail sander.) Dus wonnen we met 1-0.

Uit dit toernooi bleek dus weer dat bananen beter zijn dan SICK'ers.