1 jaar en 168 dagen
Volgende verjaardag:
  • Hoera!! Zipje wordt vandaag 14!!
Volgende gebeurtenis(sen):
  • Vlaai bij Mars op 7/2/2019
Laatste messageboard bericht: Laatste bericht door Sannr
Random quote: PearseToC: Ik vul alles.
Verberg menu

Evenementen

Evenementen

Banaan Vakantie 2000

Hieronder een overzicht van anekdotes en weetjes over de banaanvakantie:

Blackhawk is geen eend.

Na de nodige Apfelkorn ziet Blackhawk een groep eenden voorbij lopen en gaat probeert ze te lokken met de uitroep: "Tok, tok, tok". De reactie van de rest: "Eenden doen toch geen tok, tok, tok?" Conclusie: "Blackhawk is geen eend!"

B is for Drums

Een tekstregel afkomstig uit Bearin' No vs Da Vinnoo's Yesterday morning luid:
"A is for apples, B is for balloon, C is for crayons, D is for drums" Daar Nuts waarschijnlijk haast had kortte hij dit maar in tot: "A is for apples, B is for drums"

Micra duwen

Met dank aan Nuts hadden we de hele vakantie een Nissan Micra™ tot onze beschikking. Nou ja de hele vakantie, vooral 's ochtends had deze Micra nogal wat problemen met starten zodat we als we 's ochtends weg wilden we de auto van de camping af moesten duwen. Dit trok wel veel bekijks van de andere camping-gasten.

Micrabochtjes

Door de kaartleeskunsten van de aanwezigen reden we ons nogal eens klem op kleine landweggetjes met sloten aan beide zijden of eenrichtingswegen (maar dan van de verkeerde kant). Doordat Nuts de kunst van het korte bochtjes ("Micrabochtjes"Wink draaien verstond, zijn ons menig kilometer omrijden bespaard gebleven.

De koelbox filosofie

Ergens tijdens de vakantie ontdekt Vinnoo ineens een mooie vrouw op een koelbox. "Was ik maar een koelbox" sprak hij. Waarop Nuts antwoordde: "Dat laat je toch niet op je zitten?". "Geloof mij, dat laat je graag op je zitten!" was daarop Vinnoo's antwoord (en dus tevens zijn koelbox filosofie).