1 jaar en 168 dagen
Volgende verjaardag:
  • Hoera!! Zipje wordt vandaag 14!!
Volgende gebeurtenis(sen):
  • Vlaai bij Mars op 7/2/2019
Laatste messageboard bericht: Laatste bericht door Sannr
Random quote: Haas: (iemand maakt een grap)
"dat was nog slechter dan een hele flauwe Dangrap... Van Finbar!"
Verberg menu

Evenementen

Evenementen

Intro 2002

De intro begon op 19 augustus. De voortekenen waren goed, want de intro commissie had al een aantal maanden haar best gedaan alles te organiseren om zo de intro zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het beloofde dus een goddelijke week te worden vol plezier en een week om veel nieuwe mensen te leren kennen.

Klassieke intro

De introcommissie had het thema klassieke oudheid gekozen. In het weekend voor de intro hebben ze (met veel behulpzame GeWISers) alle zeilen bijgezet om GeWIS ruimte en het lokaal ernaast op te tuigen. Met veel lol, geknip en geplak, gefrbel en inzet is het geheel aangekleed met spreuken en tierelantijnen om in de introsfeer te komen.

Van start

De rector gaf het startsein voor de intro met daarna voor iedere faculteit een groepsindeling ceremonie. Daar kregen de kids veel informatie en leerde hij/zij zijn/haar intro familie kennen. De papa, mamas, intro commissieleden en het bestuur waren goed te herkennen aan mooie T-shirts. Een mooie gelegenheid om het altijd nog enige actieve dispuut van GeWIS Banaanook in een nieuwe outfit te steken, want dat was alweer een tijdje geleden. Uiteraard konden op die shirts de oneliners niet ontbreken.

In de middag zijn de kids bekend gemaakt met de *echte* GeWIS activiteiten zoals graslammen. Ook op de vossenjacht ontbrak de tomeloze inzet van het dispuut niet bij het koekhappen. De vossenjacht ontaarde in een orgie bij GeWIS, zoals later bleek ook de volgende dagen het geval was. Meteen een goede kennismaking met het thuishonk van de studievereniging, waar altijd de gezelligheid en de overheerlijke versnaperingen in overvloed zijn.

s Avonds hebben enkele dispuutsleden zich verdienstelijk gemaakt door een handje te helpen bij het met liefde uitdelen van het eten, om zo de hongerige magen van de alle kids, papa en mamas te vullen.

Dinsdag was de dag waarop kennis gemaakt werd met de faculteit en instanties op de TU/e. Een nuttige dag voor de kids om een idee te krijgen waar ze de komende jaren allemaal mee te maken krijgen. Daarom werden er ook maar meteen boeken gekocht voor het eerste trimester. De instanties lieten zich zien met een korte rondleiding, een ludieke activiteit of een praatje. De activiteiten varieerden van snoephappen tot het fietsen op hobbelfietsen bij UniPartners. De kids zijn deze dag overladen met diverse versnaperingen, gadgets en foldertjes. Tussen de rondleiding op de faculteit en de instantietocht in, kregen de kids tijd om een sportclub uit te zoeken op de sportmarkt.

De volgende dag, om 9 uur al, moesten de kids aan de bak op het sportveld. De regen was deze dag de grootste spelbreker. Er werd niet getreurd want er was genoeg te doen, zoals de unieke sfeer opsnuiven bij Scala. Bij de bunker kon er gebierelastiekt worden, een fantastische activiteit. Helaas niet zo in trek vanwege het weer.

Avonds kon het bloed percentage teruggebracht worden bij de kroegentocht. Donderdag was het programma hoofdzakelijk cultuur gevolgd door een nachtje doorhalen.

Afsluiting

Aan alles komt een eind, dus ook aan de intro. Tijd voor de cantus. Een bier festijn met een strakke regie, waarin luidkeels en naar hartelust gezongen kon worden. Daarna konden de diehards nog even doorfeesten maar de meeste kids kozen voor een frisse douche en bed(wat was dat ook al weer).

Al met al was de intro een aards genot voor de vele (nieuwe) stervelingen op de TU/e die onder supervisie van Goden een onvergetelijke week hebben gehad.