1 jaar en 168 dagen
Volgende verjaardag:
  • Hoera!! Zipje wordt vandaag 14!!
Volgende gebeurtenis(sen):
  • Vlaai bij Mars op 7/2/2019
Laatste messageboard bericht: Laatste bericht door Sannr
Random quote: Haas: (iemand maakt een grap)
"dat was nog slechter dan een hele flauwe Dangrap... Van Finbar!"
Verberg menu

Evenementen

Evenementen

Eertejaarsweekend 2002

Van 27 tot 29 september was het eerstejaarsweekend 2002. Wij van banaan waren vertegenwoordigd met Ronald, Dan, Marc, Peter, Pieter, Sander en Richard.

Op vrijdag gingen we Chinees eten waarna de echte bikkels gingen fietsen. De groep Banaan was natuurlijk de bikkelste groep dus kwamen we als eerste op de geheime lokatie in Mierlo aan, zelfs zonder een shortcut te nemen. Vervolgens werden we heel ver weg gedropt met een kaart in spiegelbeeld gelijmd op een steen. Die kaart is heel snel van de steen afgetrokken, en we liepen eerst helemaal verkeerd (Dan was bij ons) en in een cafe hebben we met behulp van een goede kaart en een spiegel de weg bepaald (om vervolgens nog steeds helemaal fout te lopen). Om 5 uur kwamen we terug en zijn we gaan slapen.

Op zaterdag was er een luchtkussen. Ook was er een fantastisch Levend Stratego-spel, georganiseerd door Banaan. Vooral de gele supergodkaartjes die van iedereen wonnen waren een enorm succes. Uiteindelijk won het groene team door te infiltreren in het blauwe team maar dat boeit eigenlijk niet.

En 's avonds was de barbecue met overheerlijke bananenpudding. En aansluitend een popquiz, waar het team banaan 3e was. En als er niet zo veel vragen over Eftelingmuziek en Disneymuziek waren geweest hadden we wel gewonnen. Finbar werd zelfs gemist tijdens de remixvragen. Toen begon het worst-eet-festijn maar daar deed geen Banaan aan mee.

Het kampvuur was ook heel gezellig en er was apfelkorn.

De zondagochtend pakten we alles in en zijn we naar huis gefietst. Dit kon natuurlijk niet gebeuren zonder letterlijk de weg kwijt te raken.

Al met al was het wel een leuk weekend.

Dit weekend was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de fantastische hulp van blablabla *vul hier het gebruikelijke overbodige dankwerk in*