1 jaar en 168 dagen
Volgende verjaardag:
  • Hoera!! Zipje wordt vandaag 14!!
Volgende gebeurtenis(sen):
  • Vlaai bij Mars op 7/2/2019
Laatste messageboard bericht: Laatste bericht door Sannr
Random quote: Haas: (iemand maakt een grap)
"dat was nog slechter dan een hele flauwe Dangrap... Van Finbar!"
Verberg menu

Evenementen

Evenementen

Banaan KijkDuin Weekend 2002

In het weekend van vrijdag 10 tot (en voor sommigen met) maandag 13 mei heeft een afvaardiging van banaan, in samenwerking met de enige ex-banaan, gepoogd Kijkduinpark onveilig te maken.

Het begon met de treinreis naar Den Haag, waar Bart Frenk ons van zijn aanwezigheid liet genieten (tot Rotterdam). Mars was zo vriendelijk om een zak drop te delen met de treinende mensen, maar aangezien Finbar nog steeds aan het afkicken is van zijn gewoonte overdadig veel te snoepen, werd er de niet geheel eerlijke regel ingesteld dat Finbar voor ieder dropje dat hij pakte, een rondje om het huis zou lopen.

Eenmaal aangekomen in Kijkduinpark bleek het huisje van alle gemakken voorzien te zijn (jawel zelfs een vaatwasser). Er werd dan ook snel begonnen met banaan activiteit 1, Lammen en Nietsdoen. Na een tijd begonnen sommige bananen zich toch wel aangesproken te voelen om boodschappen te gaan doen, waardoor Finbar en Dan zich met de moed der wanhoop van hun activiteiten afhaalden om naar de supermarkt te gaan.

Na het eten besloten Pieter, Peter en Finbar om de sauna uit te proberen. Wat er daar precies heeft plaatsgevonen is niet bekend, maar na afloop is in ieder geval de uitspraak "Hoe groter, hoe Peter" gevallen. Het was dan ook maar goed dat Ellen met haar vriendinnen op jongensjacht was, want haar vriend bleek zich prima te vermaken in de sauna.

Daar Kijkduin wel errug dicht bij zee ligt, vonden enkele mensen het nodig om naar het strand te gaan, om eens lekker door elkaar gewaaid te worden. Maar een frietkraam bracht verlichting waardoor toch iedereen deze barre voettocht overleeft heeft.

Sander had riant ingekocht met apfelcorn, zodat er zaterdagavond een baf plaatsvond. De quotes zeggen genoeg over dit onderdeel van de vakantie. Toch kan ik het niet laten me af te vragen hoe ver heen Mark van Heeswijk was, daar hij de regels van het apfelmexen (bij ieder bekend) in twijfel trok. Verder is er ook het magisch getal 612 ingevoerd, alleen heeft dat getal in de loop van de avond meerdere betekenissen gekregen.

Zondag is er uiteindelijk nog een dekbedroof geweest, maar daar deze niet geheel ongeorganiseerd was. En een groot aantal bananen te lam was om mee te doen, kwam het er meer op neer dat een aantal mensen alle dekbedden had, maar niemand iets miste.

Ook gaat het gerucht dan Finbar onder enorme druk van de rest, zondag enige rondjes om het huis heeft gelopen, maar het bewijsmateriaal (de foto's) zijn niet geloofwaardig genoeg, dus er bestaat nog enige twijfel of dit wel echt heeft plaatsgevonden. Mocht het al hebben plaatsgevonden, dan nog is er enorme twijfel over het aantal rondjes dat door Finbar gelopen zou zijn.

Tijdens het gehele weekend is er veel geschaakt, waarbij er regelmatig spannende partijen waren. Ook zijn er de volgende films (in willekeurige volgorde) voorbij gekomen: En een aantal andere die ik mezelf niet meer kan herinneren. Deze film werden mede mogelijk gemaakt door Sander, die zijn DVD speler meegenomen had en Dan, die net als Sander een aantal DVD's had meegenomen.

In de sauna zijn er nog meer dingen gebeurd, die waarschijnlijk volgens de betrokken mensen nooit gebeurd zijn, dus het zou flauw zijn om nu te verklappen wat allemaal.

Al met al een gezellig en gaaf weekend, waarvan er meer zouden moeten zijn...